Feestje? Artiesten, bands en acts vind je snel op Artiestenweb.nl home | forum | inschrijven | inloggen | adverteren | sitemap | links | F.A.Q.

Sneltekenaar

Een karikatuur van Gordon gemaakt door sneltekenaar Christel
Voorbeeld door sneltekenaar
karikaturist Christel
Het inzetten van een sneltekenaar of karikaturist is een leuke attractie bij bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften, sportevenement, beurzen, diploma-uitreikingen, themafeesten of bijvoorbeeld uw tuinfeest.

Sneltekenaar op uw feest

Met een sneltekenaar op uw feest haalt u iets speciaals in huis waar nog lang over zal worden gesproken. Sommige sneltekenaars hebben binnen 5 minuten al een mooie tekening! Verras een jarige met het plotseling verschijnen van een karikaturist die binnenkomt om snel een karikatuur te tekenen.

Hoe gaat een sneltekenaar te werk?

Er zijn meerdere mogelijkheden. Bij sommige sneltekenaars is het mogelijk om aan de hand van een foto al een tekening te maken. Karikaturen van foto`s zijn ideaal om te geven als cadeau tijdens presentaties. Een sneltekenaar voegt iets persoonlijks aan elk speciaal moment, van bruiloften en verjaardagen tot afscheidsfeesten en pensioenering. Hobby’s en tijdverdrijf van betrokkenen kunnen op humoristische wijze in de tekening worden verwerkt.

Een sneltekenaar kan bij een korte blik van een persoon al een leuke tekening maken. Kijk eens rond bij de verschillende sneltekenaars op deze site en kom er achter wat de opties zijn!


Wat kost een sneltekenaar?

Dat hangt uiteraard af van de tijdsduur van de aanwezigheid van de sneltekenaar. De tarieven varieren van 80 tot 120 euro per uur. Meestal krijgt u een lagere prijs per uur als u de sneltekenaar voor een langere tijd in huurt (zogenaamde staffelkorting).

 

Hoe vind je een sneltekenaar?

Heel simpel. Als u op zoek bent naar een sneltekenaar, dan kunt u gebruik maken van de zoekfunctie van Artiestenweb op de homepage. Selecteer het woord "sneltekenaar" op de homepage en klik vervolgens op "zoeken". Klik door de verschillende sneltekenaars om er een te vinden die goed past bij uw feest of neem direct contact op met de desbetreffende artiest! Het is ook aan te raden om eens te gaan kijken bij een optreden van een sneltekenaar. Dan weet u hoe deze te werk gaat en kunt u goed inschatten of het iets is voor uw feest!

Overzicht van alle sneltekenaars op Artiestenweb

U kunt op twee manieren een overzicht krijgen van alle sneltekenaars op Artiestenweb. Klik op een van de onderstaande links:

U ook kunt ten allen tijde naar de homepage van Artiestenweb gaan en daar een andere zoekopdracht uitvoeren. Aarzel ook niet om eens contact op te nemen met een sneltekenaar als u meer informatie wenst. Als u op zoek bent naar een specifieke artiest kunt u ook zoeken op tekst. Dit kan ook op de homepage van deze website.